Dagens puma!

Coolaste och snyggaste tjejen i filmvärlden är utan tvekan Sherilyn Fenn. Tyvärr har hon inte synts till speciellt mycket efter succéserien Twin Peaks (det sägs att regissören David Lynch döpte serien till Twin Peaks efter Sherilyns byst) Numera dyker hon bara upp då och då i serier som Gilmore Girls, The 4400 m.m.

Ett gammalt filmtips med Sherilyn Fenn är chickflicken Two Moon Junction. Hennes motspelare Richard Tyson är vansinnigt läcker...
Missa inte heller Boxing Helena.

Dessutom har hon dejtat coola Johnny Depp...

image475image477image480

Pimpa dig i Primp!

Vädret är tristare än någonsin. Det enda man kan göra är att slappa framför TV:n men måndagkvällar bjuder ju tyvärr inte på några roliga program. Det får bli en film istället "North Country" med supersnygga Charlize Theron.

Slappar gör du bäst i kändisfavoriten Primps söta kläder (önsketänkande i mitt fall)

image474

image469image471

image468image470image472

Miss Selfridge goes vintage!

Den brittiska klädkedjan Selfridge har lanserat en kollektion med vintagekläder, alla plaggen är dock nyproduktioner så känslan av äkta vintage kan nog utebli.

Enligt Selfridge har de gått igenom hundratals secondhand-butiker i jakt på de perfekta plaggen. Resultatet är nyproduktioner av 30 olika outfits, alla daterade mellan 1950-1980.
Prisklassen ligger mellan 600 - 2400 kronor, dyrt enligt mitt tycke.

Annars är tanken god och den vore ännu bättre om vinsten gick till välgörenhet. Risken finns väl också att man inte blir helt ensam om sitt vintageplagg och det är väl lite det som är meningen när man shoppar secondhand och vintage.

Ett urval på kläderna:

image446

RSS 2.0